20240110 DSC04288 2

Solden waar je warm van wordt

Lieve leeslustigen, we zouden kunnen zeggen dat koningin winter zich dezer dagen ijzig mooi uitstrekt in de helblauwe hemel boven Vlaend'ren, maar dat doen we niet.

Liever vermelden we de hartverwarmende korting op deze boeken.
Werkt beter dan thermisch ondergoed!

Veel leesplezier.

60 figuren, plaatsen, uitvindingen, teksten, gebeurtenissen en ontwikkelingen met een bijzondere betekenis voor de Vlaamse samenleving. De Canon van Vlaanderen is niet in stenen tafelen gegrift, maar nodigt de lezer uit om het verleden te (her)ontdekken. Voor iedereen die de regio die we vandaag Vlaanderen noemen, beter wil leren kennen.

De meeste hedendaagse gezondheidsproblemen zijn te wijten aan onze voeding en levensstijl. Hierin speelt de lever een essentiële rol. In haar boek belicht voedingsdeskundige en biomedica Amandine de Paepe de lever als centraal orgaan voor een goede gezondheid. Bovendien legt ze je uit wat je zelf kan doen om dit onderschatte orgaan te verzorgen. Leve de lever!

Het moderne leven vervreemdt ons van onze menselijke sterktes. We worden te weinig uitgedaagd, zowel fysiek als cognitief. Dat is erg ongezond, zegt coach Siebe Hanosset. Het tegengif hiervoor draagt dezelfde naam als de titel van zijn bestsellerboek: Intermittent Living! Lees nu over de helende kracht van koude douches en lege ontbijttafels, en wordt sterker en gelukkiger dan ooit.

In dit boek bundelt voedingsdeskundige en bestsellerauteur Sandra Bekkari 80 snelle recepten uit de populaire Fast Food-reeks. Alle recepten zijn geschikt voor de Thermomix 5 en 6. Binnenkort kent de superhandige Thermomix geen geheimen meer voor jou. Zo geniet je in een mum van tijd van Sandra Bekkari’s heerlijke en gezonde recepten. Smakelijk!

Atypische autobiografie over de lichte, donkere en nu en dan gitzwarte dagen van Titia De Haes. Toch is dit verhaal niet alleen zwaar. Op treffende en humoristische toon beschrijft De Haes de (tragi)komische momenten uit haar leven. Op Instagram maakt ze als @frommelrommel vrolijke en gevatte illustraties, tot jolijt van haar bijna 40.000 volgers. Dit boek sluit daar naadloos bij aan.

Op heldere en humoristische wijze duikt Hetty Helsmoortel in geheime oorlogsschepen, botox, het Atomium, heliumballonnen of de kunstcollectie van Peggy Guggenheim. Want chemie is werkelijk overal. Dat wordt over veel takken van de wetenschap gezegd, maar over chemie klopt die bewering écht! Dit is Nerdland op zijn best.

Bart De Wever waarschuwt voor de gevaren die hij ziet in woke én voor de extreme reacties op het fenomeen. Volgens De Wever startte de woke-beweging vanuit een drang naar non-discriminatie, maar bereikt ze intussen het omgekeerde. Hij pleit voor samenhang, vooruitgangsdenken, vrijheid en de waarden van de verlichting. Zonder schuld en boete over wie wij zijn en waren.

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love