20231003 DSC05178 3

Deze boeken rijmen op herfst

Het Is waar, de seizoenen vervagen. Zo is het tegenwoordig al eens 25 graden en zonnig in oktober, maar wij betreuren dat: we hechten nu eenmaal aan tradities.

Laten we dus doen alsof de blaad'ren van de bomen dwarrelen, muts en sjaal bovenhalen en frisse wandelingen maken in een bos naar keuze. Ah, de herfst.

Zet u een kop warme rooibosthee, stook het haardvuur op en sla een van deze boeken open. Veel herfstig leesplezier!

'Waar zijn de wolken' werd geschreven op een smartphone, bevat geen leestekens en voelt dan ook meer als een vertelling dan een boek. Daardoor leest het razend vlot. Je wandelt als het ware mee met de vertelster/ schrijfster, die de teksten typte tijdens de eindeloze wandelingen in het park met haar baby. Alleen dan sliep die. Een hilarisch, kritisch, eerlijk en verrassend boek.

Een middelvinger naar het eeuwige op dieet zijn. Vergeet even alle gezonde trends en verwelkom deze kleurrijke street- & comfortfood! Met een charmant je m’en foodisme bundelt auteur Jelle Beeckman, aka The Messy Chef, 60 verrassende gerechten. Van taco met zalm, appel en rice crispies of pizza met worst en appelmoes tot halloumi met een whisky-paprika sausje.

Commissaris Liese Meerhout van de afdeling moordzaken verbergt iets voor haar eigen team. Niemand heeft het in de gaten, tot het te laat is. Echt te laat. Verdenkt ze een collega of wil ze juist iemand beschermen? Het lijkt alsof iemand Liese en haar hoofdinspecteur Michel Masson uit elkaar wil spelen. Het team wordt op de proef gesteld. Oude demonen duiken op. Paniek slaat toe.

Het moderne leven vervreemdt ons van onze menselijke sterktes. We worden te weinig uitgedaagd, zowel fysiek als cognitief. Dat is erg ongezond, zegt coach Siebe Hanosset. Het tegengif? Intermittent Living! Word sterker, weerb aarder en gelukkiger dankzij dit boek. Lees nu over de helende kracht van koude douches en lege ontbijttafels.

Schnitzler (1862-1931) was een van de belangrijkste Oostenrijkse schrijvers van het fin de siècle. En zeker de meest controversiële. Vrijwel alles wat uit zijn pen vloeide baarde opzien of veroorzaakte regelrecht schandaal. In een meesterlijke stijl legde hij de vinger op het huichelachtige karakter van zijn tijd. Dit boek bundelt de mooiste novelles van de Oostenrijkse literaire grootmeester.

Voedingsdeskundige en bestsellerauteur Sandra Bekkari brengt een vernieuwde versie van haar Sana-methode, die de afgelopen vijftien jaar al duizenden mensen aan een gezondere levensstijl hielp. Sandra richt zich daarbij op drie pijlers: gezond eten, slim bewegen en optimaal opladen. Het boek is doorspekt met interessante bijdrages van experten en bevat ook nog eens 40 nieuwe gerechten.

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love