• Home
  • Nieuws
  • 7 kookboeken om duimen en vingers bij af te likken
20231123 DSC07429 2
Culi

7 kookboeken om duimen en vingers bij af te likken

Schuif gerust mee aan, lief lezerspubliek, want van al dat boeken afwegen, aankopen en uiteindelijk uitlezen moeten jullie toch een serieus 'hongerke' gekregen hebben?

Dat treft: wij hebben gekookt. Iets hartigs, of liever een ongewoon overheerlijk dessert? Mag het Thaise streetfood met een twist zijn, of verkies je een klassieker van bij ons?

Jij bepaalt wat er op het menu staat. Smakelijk!

Voedingsdeskundige en bestsellerauteur Sandra Bekkari brengt een vernieuwde versie van haar Sana-methode, die de afgelopen vijftien jaar al duizenden mensen aan een gezondere levensstijl hielp. Sandra richt zich daarbij op drie pijlers: gezond eten, slim bewegen en optimaal opladen. Het boek is doorspekt met interessante bijdrages van experten en bevat ook nog eens 40 nieuwe gerechten.

Speciaal voor personen met diabetes of een gluten- of lactose-intolerantie, en voor wie suikervrij(er) wil eten, bevat deze opvolger van 'Ongewoon zoet' een brede waaier aan heerlijke recepten waar iederéén van kan genieten. Van klassieke mattentaartjes of koolhydraatarme hazelnootkoekjes tot een indrukwekkende red velvet cake. Bij elk recept vind je een berekening van het aantal koolhydraten.

Een niet zo subtiele middelvinger naar het eeuwige op dieet zijn. Vergeet even alle gezonde trends en verwelkom deze kleurrijke street- & comfortfood! Met een charmant je m’en foodisme bundelt auteur Jelle Beeckman, aka The Messy Chef, 60 verrassende gerechten. Van taco met zalm, appel en rice crispies of pizza met worst en appelmoes tot halloumi met een whisky-paprika sausje.

Topmodel Cesar Casier reist de wereld rond voor modeshoots, heeft een eigen kledinglijn én kookt graag. Benieuwd naar wat achter de schermen van een Vogue-shoot geserveerd wordt, of wat Cesar bestelt na een lange werkdag voor Armani in Parijs? Cesar deelt zijn lievelingsgerechten en vertelt over de bijzondere plekken en mensen die ze hebben geïnspireerd.

Gerechten die altijd smaken, gemakkelijk te maken zijn en voor plezier in de keuken zorgen. Een boek boordevol eten waar je gelukkig van wordt. Omdat het leven te kort is om te diëten of je schuldig te voelen over wat je eet. In dit boek leer je dat comfortfood in alle geuren en kleuren bestaat. Lekker vettig, maar ook lekker licht of net zoet. Kleurrijke gerechten voor elk moment van de dag? Yes please!

Nu we om de oren geslagen worden met allerlei hippe diëten en nieuwe voedingstrends, keert sterrenchef Luc Bellings met zijn Klassiekers terug naar de basis. De gewone keuken, met gerechten die we allemaal kennen uit onze jeugd, aan tafel bij (groot)moeder en altijd lekker zijn. Tijdloze gerechten, een schot in roos, eender aan wie je ze serveert. In 80 recepten leert de chef je de basis van de klassieke Vlaamse keuken.

In dit indrukwekkende boek nemen twintig topchefs je mee op een opwindend culinair avontuur in de puur plantaardige keuken. 'Radilicious' is een bewijs van de toenemende, wereldwijde passie voor onvergetelijke, culinaire ervaringen waarmee we onszelf én de natuur voeden. Laat je inspireren door meer dan 400 pagina’s creativiteit en een toekomst waarin groenten en fruit de hoofdrol spelen.

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love