Image002 1

Titels in de kijker

Als toonaangevende academische uitgeverij zijn we stevig verankerd in het hoger onderwijs. Ten bewijze: onderstaande titels bereiken tot wel duizenden studenten, al dan niet verspreid over verschillende hogescholen en universiteiten. Elk jaar opnieuw. Dankzij een inhoudelijk sterk en knap vormgegeven boek, gecombineerd met het netwerk van onze accountmanager, krijgen onze boeken ook een leven buiten de hogeschool of universiteit van de auteur.

In dit boek staan je menselijke vaardigheden centraal, je soft skills.
Feedback geven, schrijven, pitchen, leidinggeven, plannen, presenteren, jezelf organiseren, samenwerken... Het is maar een greep uit de vele soft skills die je terugvindt in ‘Wat ze je op het werk niet vertellen’. Allemaal zijn het vaardigheden waarmee je het verschil maakt op het werk.

Wanneer je de economische principes begrijpt zal je ook zelf in staat zijn betere beslissingen te nemen. Daarom leert dit handboek je daadwerkelijk een antwoord te geven op de vraag: Economie, wat doe je ermee? Deze volledig geactualiseerde editie is bovendien verrijkt met kennisclips en online oefeningen.

Via een aantal basisconcepten uit de sociale psychologie krijg je zicht op hoe individuen elkaar beïnvloeden. Thema’s als hulpverlenend gedrag, agressie, macht, gehoorzaamheid, attitudes en groepsdruk worden behandeld, vaak met een link naar de actualiteit en bredere maatschappelijke thema’s.

Een schrijfopdracht (een scriptie, verslag, project …) is voor vele studenten in een professionele of academische bachelor- of masteropleiding een heuse uitdaging. Gelukkig is er dit boek: een toegankelijk en praktisch standaardwerk, de ultieme gids voor een geslaagde scriptie, waarmee je vast en zeker zal scoren.

Dit is een onmisbare gids bij de ontwikkeling van future proof skills. Het eerste deel focust op kritisch denken: je ontdekt essentiële informatievaardigheden, leert redeneren en kritisch reflecteren. Het tweede deel behandelt de onderzoekscompetenties die je nodig zult hebben voor je bachelorproef, en later in de beroepspraktijk.

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love