Scherm afbeelding 2023 11 09 om 09 19 09

OVER OWL PRESS

Tien gepassioneerde, ervaren professionals vormen Owl Press, de academische imprint van Borgerhoff & Lamberigts. Ons hart gaat sneller slaan van straffe (hand)boeken die er inhoudelijk en vormelijk bovenuit steken. Met precisie, daadkracht en geduld bouwen we mee aan elke individuele publicatie. We streven voor ieder boekproject naar de hoogste kwaliteit en de sterkste uitstraling.

Sinds ons ontstaan in 2017 brachten we een indrukwekkend aantal publicaties uit. Vandaag blijven we pijlsnel groeien om zowel nieuwe (hand)boeken als actualiseringen van Owl Press-klassiekers hun weg naar de markt te laten vinden. Digitale extra’s zoals kennisclips en oefeningen verrijken de inhouden tot state-of-the-art studiemateriaal. Bovendien lanceerden we Owl Press Aula, een videoreeks met masterclasses voor de professional.

In januari 2024 nam de groep Borgerhoff & Lamberigts, waartoe Owl Press behoort, Academic & Scientific Publishers (ASP) over, met inbegrip van ASP Editions, VUBPRESS en UPA (University Press Antwerp). Hiermee zetten de uitgeverij en haar academische imprint Owl Press een ambitieuze stap in hun groeiproces. We breiden onze activiteiten namelijk uit met een Open Acess publishing program, een doctoratenservice en een mooi aanbod van bestaande publicaties.

DSC040352

Waar maakt Owl Press het verschil?

Bij Owl Press kiezen we voluit voor een impactvolle vormgeving. Handboeken hoeven niet langer sober te zijn om geloofwaardig over te komen. Dat bewijzen onze publicaties, waarin we wetenschappelijk onderbouwde en razend relevante informatie combineren met een opvallende, aantrekkelijke vormgeving.

Publiceer je een boek bij Owl Press, dan garanderen wij auteursbegeleiding op maat. Je bent slechts één berichtje verwijderd van je uitgever en redacteur, die je persoonlijk bijstaan in elke stap van het publicatieproces. Ook na publicatie zetten wij onze uitgebreide expertise in om het onderste uit de kan te halen en het boek zo wijd mogelijk te verspreiden.

Interesse in een eigen publicatie?

Overweeg je een nieuwe uitgave en wil je even van gedachten wisselen? Of wil je jouw bestaande publicatie naar een hoger niveau tillen? We denken graag met je mee!

Samen bepalen we een concept op maat van jouw noden. We omringen je met professionals in elk stadium van het publicatieproces. En uiteraard zetten we het boek, eens het er is, vakkundig in de markt.

Get in touch: info@owlpress.be

Contacteer het team!

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love