DSC042294 web

Owl Press luistert naar jou

Bij Owl Press zijn we erg trots op de persoonlijke aanpak die we aan onze auteurs aanbieden. Maar waaruit bestaat die samenwerking op maat precies? Uitstekende vraag.
Ter verduidelijking sommen we hieronder enkele voorbeelden op uit recente projecten. Ze tonen aan hoe nauw wij precies willen en kunnen samenwerken met onze docenten.

Herwerking in samenspraak met de gebruikers

Wanneer we een herwerking van een publicatie voorbereiden, hebben we niet alleen oog voor de gewenste aanpassingen van de auteur, maar gaan we ook proactief in gesprek met de gebruikers van het boek in kwestie. Hun suggesties en opmerkingen worden, indien relevant en haalbaar, opgenomen in de herwerking. Alles om de geactualiseerde versies van onze titels zo volledig en up-to-date mogelijk te maken!

Extra lesmateriaal

Op vraag van docenten voorzien wij extra lesmateriaal: denk aan specifieke cases, examenvragen, een digitaal portfolio, PowerPoints, oplossingenbundels…De auteur zorgt voor de voorbereiding, Owl Press zet de eindredactie en vormgeving op punt. Net zoals bij het eigenlijke  boek.

Netwerken tussen instituten

Zoekt een auteur ondersteuning bij het schrijven van het manuscript, dan bieden we gepaste begeleiding. Al meermaals brachten we docenten van verschillende instituten bij elkaar, wat telkens weer resulteert in een geweldig co-auteurschap en een succesvolle publicatie

Interesse? contacteer ons voor een goed gesprek!

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love