INSTA NB1

Wat brengt 2024

Weet je wat wij zo tof vinden aan het nieuwe jaar? Dat we niet alleen kunnen terugkijken op het vorige - weet je nog, 2023? - maar ook vooruitblikken!

En wat zien wij wanneer we dat doen? Alle goede voornemens nog aan toe, hele hopen veelbelovende titels! We serveren je graag een greep uit het aanbod.

Veel leesplezier en groetjes van je liefste uitgeverij.

Een mensenleven is belachelijk kort. En als je een vrouw bent, dan wordt de helft van dat leven voor jou gevuld met andermans verwachtingen. Je eigen tijd weer voor jezelf opeisen, dat is je denkbeelden herzien, stoppen met pleasen, grenzen stellen en jezelf centraal zetten. Dit boek pleit voor niets minder dan een tijd-revolutie, die jij mee kan helpen ontketenen.

Prof. dr. Charlotte Colman neemt je mee in de boeiende wereld van de criminologie. Ze legt uit hoe wetten gemaakt worden, waarom sommige mensen regels overtreden en hoe mensen in de middeleeuwen gestraft werden. Ze vertelt je ook over de meest beruchte ontsnappingspogingen, de grootste strafzaken uit de geschiedenis en andere criminele wist-je-datjes.

Deze gids biedt een compleet overzicht van de momenteel beschikbare en kwalitatieve NoLo-drankjes (non-alcoholic en low-alcoholic). Dit boek is zeker geen pleidooi voor een alcoholvrij leven, eerder een oproep om bewust om te gaan met alcohol. Maar veel meer nog is het een boek voor wie graag geniet. Meer dan 150 bieren, wijnen, spirits en mixers. Saai? Vergeet het, dit is 2024 baby!

In tegenstelling tot hun haast haarloze medeschepsels zijn het de dieren die het leven van Delphine Lecompte hebben verrijkt. Daarom brengt de schrijfster in dit boek een ode aan alles wat gromt, briest, koert, balkt, sist, blaat of kwaakt. Delphine Lecompte is dichteres, verhalenvertelster en polemiste. In 2023 ontving ze de Louis Paul Boon-prijs voor haar 'Wilde brieven aan woestelingen'.

Het langverwachte tweede boek van bestsellerauteur Ann Galland, bekend van haar succesvolle roman 'Aroma'. Deze opvolger is een weergaloos verhaal over verlies, verdriet, bedrog, schuldbesef, wisselende allianties en de kracht van grenzeloos vertrouwen. Een diepmenselijk verhaal met sterke personages en complexe verhaallijnen die naadloos in elkaar overlopen.

Een van de meest duizelingwekkende onderzoeken naar menselijk gedrag dat ooit werd geschreven. Deze baanbrekende bestseller biedt eindelijk een antwoord op de eeuwenoude vraag: 'Waarom doen we de dingen die we doen?' Sapolsky formuleert vragen die je nooit eerder bedacht en antwoorden die je niet had kúnnen bedenken. Een meesterwerk.

Dit fotoboek is een reis door de tijd en de ruimte, langs 70 jaar mediacultuur, de meest uiteenlopende plekken, doorheen flarden mensheid en mensen. De fotografie van Herman Selleslags is rauw en accuraat, de levenslust die het capteert tijdloos. De uitzonderlijke reikwijdte van zijn œuvre op zich is al een ode aan het leven. Selleslags is een fenomeen.

Fans kennen Francisco Schuster als een vrolijke en getalenteerde jongen, maar achter zijn brede lach schuilt meer dan we denken. Hij is geboren in Haïti en werd door zijn biologische ouders te vondeling gelegd. Toen hij een paar maanden oud was, werd hij naar Vlaanderen gehaald. In dit boek gaat Francisco op zoek naar zichzelf en waar hij vandaan komt. Zal hij zijn biologische ouders ooit vinden?

Op pinkstermaandag 1828 toonde Kaspar Hauser zich voor het eerst aan de wereld. De vondeling die zijn eerste levensjaren in een kelder doorbracht, die woorden noch herinneringen bezat, blijft na bijna twee eeuwen nog even raadselachtig. Op basis van dit historische verhaal schreef Kristien Dieltiens haar tweede psychologische roman, die je vastgrijpt tot en met de laatste pagina. Een instant klassieker.

Niet iedereen heeft ‘goesting’ om lang in de keuken bezig te zijn. Maar ‘goesting’ in lekker eten, dat heeft wel iedereen. Daarom doet Bart De Roeck aka Roeckiesworld in dit boek wat hem duizenden volgers op Instagram opleverde: supersnelle en supereasy recepten maken - ook voor wie niet kan koken. 60 makkelijke en snelle recepten om met volle -goesting van te genieten!

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love