• Home
  • Nieuws
  • Voornemens volhouden, dankzij deze boeken
20240118 DSC04316 2

Voornemens volhouden, dankzij deze boeken

Halfweg januari: amper is het feestmaal verteerd, de kater verwerkt en de arbeid hervat, of wij zijn de helft van onze voornemens alweer vergeten. Herkenbaar?

Dan kunnen deze boeken soelaas bieden. Je tijd nuttiger indelen, lichaam en geest beter verzorgen, slimmere financiële keuzes maken... Ga ervoor!

Veel leesplezier.

Dit boek pleit voor niets minder dan een tijd-revolutie, die jij mee kan helpen ontketenen. Tijdsdruk komt voor een groot deel van buitenaf: van hustle culture, van de verwachting dat moeders werken alsof ze geen kinderen groot te brengen hebben en moederen alsof ze geen carrière hebben. Je tijd weer voor jezelf opeisen, dat is je denkbeelden herzien, stoppen met pleasen, grenzen stellen. Jezelf centraal durven te zetten.

Na de geboorte van haar zoon wandelt Suzanne elke dag door het park – anders slaapt hij niet. Kilometers stapt ze, terwijl de wereld verder draait. Volgens haar omgeving moet ze ‘gewoon even doorzetten, voor zichzelf zorgen, loslaten.' Maar Suzanne voelt zich eenzamer dan ooit. ‘Fuck loslaten,’ denkt ze. Al wandelend ontmoet ze meneer Bergmans. Hij doet haar beseffen dat verbinden met anderen het kostbaarst is.

Dankzij dit fantastische boek ontdek je hoe jij je gezondheid kunt verbeteren, door simpelweg te luisteren naar wat je lijf je vertelt. Je leert veelvoorkomende symptomen en signalen interpreteren, en komt te weten welke stappen je kunt ondernemen om zélf je gezondheid te optimaliseren. Start vandaag nog met luisteren naar je lichaam en ga op weg naar een gezonder, gelukkiger leven.

Klinken deze kenmerken je bekend in de oren? Overweldigd worden door zintuiglijke prikkels, subtiele veranderingen in de omgeving opmerken die anderen missen, emoties heel intens ervaren... Dan ben je misschien, net zoals 15 tot 20% van de bevolking, hoogsensitief. Psychologe Séverine Van de Voorde legt uit hoe deze eigenschap niet als een last, maar als een kracht gezien kan worden.

Dokter Servaas Bingé helpt je jouw regels te herschrijven, vriendschap te sluiten met je gevoelens, actie te ondernemen en weerstand te overwinnen. Zo kan ook jij zogezegd ongrijpbare doelen realiseren. Dokter Servaas heeft met zijn boeken al tienduizenden mensen geïnspireerd tot een gezondere levensstijl en het voorkomen van ziekte. Met ‘De klik’ focust hij op de mentale gezondheid.

Beleggingsexpert Dirk Vandycke onthult zijn briljante inzichten. Hij legt uit hoe je goed beleggingsadvies herkent en geeft antwoord op vragen die elke belegger zich stelt: hoe vermijd ik verliezen en optimaliseer ik mijn winst? Kun je te weinig investeren? Is spreiden noodzakelijk? Een must-read voor zowel de leek als de doorgewinterde belegger.

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love