20240228 DSC09339 2

Met de complimenten van de uitgeverij

Zoals jullie wellicht weten, lieve vrienden van het betere boek, is het vandaag complimentendag. Doe gerust mee en geef uw naaste een verbaal schouderklopje door hem/ haar/ hen te vertellen wat je leuk aan ze vindt.

We geven een voorbeeld: wauw, wat hebben jullie een uitstekende smaak op het vlak van uitgeverijen. Indrukwekkend!

Ook deze boeken verdienen wat ons betreft een streepje lof.

Veel leesplezier!

Anastasya Chernook groeide op in armoede en werd als kind gepest omwille van haar afkomst. Vandaag is ze een bekend en succesvol onderneemster van wie het zelfvertrouwen afspat. Wij vinden dat knap.

Aonuck Meier toont hoe jij je kostbare tijd beter kan besteden. In dit anti-timemanagementboek roept ze niet op om méér te doen, maar wel om betere keuzes te durven maken. Knap, vinden wij.

Sandra Bekkari's vernieuwde Sana-methode houdt je langer jong, veerkrachtig en gezond. Ze serveert hiervoor haalbare tips, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, én uiteraard nieuwe, heerlijke gerechten. In één woord: knap.

Een rouwboek voor kinderen, omdat ook zij moeten leren omgaan met de fundamentele onderdelen van het leven die dood, verlies en afscheid zijn. Moeilijk? Misschien. Knap? Dat zeker.

Over hoe men dader wordt en dat geen eenzijdig proces is. Over hoe iets als de Holocaust nog kan gebeuren. Over hoe je als samenleving kan voorkomen dat mensen duivels worden. 'Knap' volstaat niet om dit boek te omschrijven.

Het verslag van een lange zoektocht naar emoties, die uitmondt bij innerlijke rust. Het is een persoonlijk verhaal dat kan dienen als leidraad voor anderen. Persoonlijk, confronterend en inspirerend. En knap.

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love