20240215 DSC09206 2

Jong talent

Geen idee hoe jullie je twintiger jaren doorbrachten, lief lezerspubliek, maar wij waren alleszins nog zodanig nat achter de oren dat we wekelijks een snotvalling opliepen.

Gelukkig bestaan er ook andere, bovenmatig getalenteerde twintigers. Neem bijvoorbeeld de jongelingen hieronder: zij schrijven, spreken, acteren en fotograferen dat het een lieve lust is.

Laat je inspireren door het jonge geweld. Veel leesplezier!

Fans kennen Francisco Schuster als een vrolijke en getalenteerde jongen, maar achter zijn brede lach schuilt meer dan we denken. Hij is geboren in Haïti en werd door zijn biologische ouders te vondeling gelegd. Toen hij een paar maanden oud was, werd hij naar Vlaanderen gehaald. In dit boek gaat Francisco op zoek naar zichzelf en waar hij vandaan komt. Zal hij zijn biologische ouders ooit vinden?

Amir Bachrouri is jong en geëngageerd. 'Doe maar niet,' kregen hij en andere kansarme jongeren uit zijn buurt maar al te vaak te horen. Het sterkte hem alleen maar in zijn overtuiging: jongeren, àlle jongeren, zijn de toekomst van ons land. In dit boek zoekt hij naar hefbomen voor de jeugd, door te luisteren en te spreken. Met iedereen.

Een huis kopen is een van de belangrijkste en meest complexe financiële beslissingen die je in je leven zult maken. Er komt tegenwoordig zoveel bij kijken dat jonge kopers vaak door de bomen het bos niet meer zien. Dit boek loodst je door elke fase van dit uitdagende proces. Zo kun je als jonge koper bouwen aan de start van een veelbelovende toekomst.

Brussel wordt beschouwd als de hoofdstad van de EU. Maar het is ook de hoofdstad van België en daarmee van het surrealisme. Dat is twintiger Cato Beljaars niet ontgaan. Met oog voor eigenaardigheden en een goed functionerende camera zwerft ze door de straten van de niet al te schone Brusselse samenleving en legt er de absurditeit, humor, creativiteit en vrolijke chaos vast.

Morgane creëerde meer dan 60 heerlijke plantaardige gerechten. Bovendien deelt ze haar beste tips voor een mooie tafel en een vlekkeloos etentje- bij jou thuis. Daarvoor ging ze onder meer te rade bij zes creatieve vrienden, die hun tafel dekten in hun eigen unieke stijl. Kortom: niet-alleen een vegan kookboek, maar ook een verhaal over de kunst van gasten ontvangen.

In dit unieke boek worden schoonheidsidealen en taboes in vraag gesteld. Anderhalf jaar lang fotografeerde Morgane mensen die een moeilijk bespreekbaar verhaal met zich meedragen. Dit boek geeft een stem aan zij die zich klein voelen of net buiten de maatschappij vallen. De lezers van dit boek worden via de foto’s en verhalen dan weer aangemoedigd om toleranter te zijn tegenover diversiteit in alle mogelijke vormen.

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love