• Home
  • Nieuws
  • Ik kan je redden, genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs
COVER47

Ik kan je redden, genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs

Mocht je Sofie Delporte nog niet kennen, dan is dit een uitgelezen kans om daar iets aan te doen vooraleer ze onomkeerbaar doorbreekt. Exact een jaar geleden debuteerde deze voorheen nobele onbekende met ‘Ik kan je redden’.

Die ijzersterke thriller kon zowel in Vlaanderen als Nederland rekenen op uitsluitend lovende recensies. De onlangs bekendgemaakte nominatie voor de prestigieuze Hebban Thrillerprijs viel dan ook niet helemaal uit de lucht.

‘Ik kan je redden’ draait rond inspecteur Olivia Leroy, die recent is overgestapt naar het Bureau Vermiste Personen. Als in de Polders het lichaam van een onbekende vrouw wordt opgegraven, bijt ze zich vast in de zaak, erop gebrand zich te bewijzen.

Terwijl de moordsectie focust op het vinden van de dader, blijft Olivia koppig haar eigen onderzoek voeren. Dat wordt haar niet door iedereen in dank afgenomen. Om de slachtoffers hun namen terug te geven en ervoor te zorgen dat de moordenaar niet vrijuit gaat, zal Olivia haar eigen blinde vlekken onder ogen moeten zien.

‘Een voldragen misdaadroman. Delporte schrijft secuur en bouwt de doortimmerde plot nauwkeurig en geloofwaardig uit.’

Interesse in het boek?
9789464759341 0 0

Ik kan je redden

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love