• Home
  • Nieuws
  • Handige agenda's en scheurende kalenders
20230921 DSC04677 web

Handige agenda's en scheurende kalenders

Vergeet jij soms ook welke dag het gisteren nu weer was, of wat je overmorgen niet mocht vergeten?

Die tijd is voorbij! Dankzij de nieuwe spitstechnologie van onze scheurkalenders, agenda's en familieplanners ben je steeds mee met het leven.

Vet domme moppen voor Valentijn, Kerstmis en elke andere dag van het jaar? Zoek niet verder. Wegens overdonderd succes staat Kakhiel net zoals vorig jaar terug klaar om je levenskwaliteit te verbeteren. En het is nog leerzaam ook. Wist jij bijvoorbeeld dat 24 januari Pindakaasdag is, of 2 september Roodharigendag? Met deze scheurkalender ga je gegarandeerd goede tijden tegemoet. Fijn jaar nog. Haha, doei!

Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel zijn terug met de Nerdland Scheurkalender 2024! Opnieuw elke dag een fascinerend weetje over wetenschap en technologie, doorspekt met opwindende puzzels en raadsels. Ophangen, dagelijks een blaadje afscheuren en je laten meeslepen door de passie en verwondering van Lieven & Hetty, dat is de boodschap.

Elke dag Klara? Dat kan nu zelfs zonder radio. Met de Klara scheurkalender leer je elke dag iets bij over muziek. Zo ontdek je welke atypische instrumenten Prokofjev in Romeo en Julia verstopte, of waarom 'An der schönen blauen Donau' oorspronkelijk helemaal geen hitje was. Blijf verwonderd, nu nog makkelijker dankzij dit kleinood vol hapklare, muzikale wetenswaardigheden.

Met Eva's overzichtelijke agenda, boordevol leuke illustraties, wordt het zoveel leuker om de (werk)week te plannen. Deze editie zit in een nieuw jasje, maar bevat uiteraard nog steeds de gekste feestdagen, officiële vakantieperiodes, leuke invulpagina's en handige week- en maandoverzichten. Voor wie graag veel schrijfruimte heeft, zit er een schriftje bij de agenda. Op naar een overzichtelijk 2024!

Eva’s Familieplanner is voor veel gezinnen een houvast in drukke tijden van navigeren tussen hobby’s van de kinderen, doktersafspraken, feestjes en quality- of me-time. Op Eva’s overzichtelijke planner is er ruimvoldoende plek (voor wel vijf gezinsleden!) om talrijke week-, weekend- en vakantieplannen te noteren. De leuke, kleurrijke stickers geven een extra vrolijke toets aan de kalender en je interieur.

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love