Banner1

Er komt een nieuwe Bekkari

Je leest het goed, Sandra Bekkari brengt binnenkort een gloednieuw boek uit. Scherp de messen, ontvet de potten en begin maar al te watertanden, want dit wordt smullen.

Ter ere van dit heuglijke nieuws, en om het wachten nog even te verzachten, overlopen wij hieronder wat Sandra al heeft betekend voor de Vlaamse keuken.

Lekkere ingrediënten, gezonde maaltijden en recepten die voor iedereen toegankelijk zijn? Dat smaakt naar iets van Sandra Bekkari.

Nooit meer diëten

Met deze reeks veroverde Vlaanderens bekendste voedingsdeskundige onze harten. En onze keukens. Elke telg uit de Nooit meer diëten-reeks barst van de gezonde recepten, voor jezelf of voor een uitgebreid gezin, en van de tips & tricks om gezonder en bewuster te eten. Zonder aan heerlijke smaak of kookinspiratie in te boeten, dat spreekt.

Fast Food

Na het succes van de eerste reeks bewijst Sandra dat gezond koken ook snel kan en dat het een haalbare kaart is voor iedereen. De 80 snelle recepten staan in een handomdraai op tafel en geven jou de kans om écht te genieten. Dit boek doet wat het belooft : meer tijd voor jezelf, je gezin én voor die fantastisch lekkere maaltijd die voor je neus staat.

In dit concept staan sfeer en gezelligheid centraal. Verwacht je aan receptinspiratie voor een spetterend verjaardagsfeest, een glamoureuze avond, een zomerse barbecue of een gezellige picknick. Alles wat je nodig hebt om zorgeloos te genieten. De gerechten zijn zoals steeds in een handomdraai klaar, zodat jij ontspannen mee kan tafelen met je gasten.

Oeps, verklappen wij nu de titel van Sandra's nieuwste boek? Voor de recepten zelf zal je nog héél even geduld moeten hebben. Hou onze kanalen in de gaten!

Alle recepten die Sandra ooit creëerde in 1 handige app voor je smartphone of tablet. Mét exclusieve gerechten en super veel handige features! Zo helpt de app je bij het samenstellen en afvinken van boodschappenlijstjes en kan je dankzij enkele handige filters kiezen hoe je wil eten: vegetarisch, snelle gerechten, seizoensgebonden recepten… en nog heel veel meer.

https://receptenvansandra.be/

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love