20240201 DSC07287

Don't judge a book...

Lieve lezers, hoe goed een boek ook mag zijn, als de cover je niet prikkelt kijk je er waarschijnlijk niet naar om. Dat geldt gelukkig niet voor deze exemplaren. Prachtige covers, en ook nog eens stuk voor stuk leeservaringen om u tegen te zeggen.

Do judge these books by their covers, zouden we zeggen.

Veel leesplezier!

Na de geboorte van haar zoon wandelt Suzanne elke dag door het park – anders slaapt hij niet. Kilometers stapt ze, terwijl de wereld verder draait. Volgens haar omgeving moet ze ‘gewoon even doorzetten, voor zichzelf zorgen, loslaten.' Maar Suzanne voelt zich eenzamer dan ooit. ‘Fuck loslaten,’ denkt ze. Al wandelend ontmoet ze meneer Bergmans. Hij doet haar beseffen dat verbinden met anderen het kostbaarst is.

In de Ardennen, in het oude Woud van Anlier, vindt een boswachter het naakte lichaam van een jonge vrouw. Sara Cavani van Interpol roept de hulp in van haar goede vriend Alex Berger, een ex-flik en tegenwoordig wat bijzondere privédetective. Die keert terug van zijn retraite in de Alpen en duikt onder in het enorme woud om mee te jagen op de moordenaar. Een bloedstollende thriller van de hand van Vlaanderens grote misdaadauteur, Toni Coppers.

IJzingwekkende roman over een door angst getekend kind en een man die geen liefde meer durft te vragen. Auteur Angelo Tijssens rijgt de film- en theatersuccessen aaneen en is nu ook in de literatuur een naam om rekening mee te houden. Dit overdonderende debuut leverde hem niet alleen unaniem lovende recensies op, maar ook internationale interesse: een Duitse en Franse uitgeverij kochten alvast de rechten op het boek.

Jens Dendoncker is een van de meest gewaardeerde komieken van Vlaanderen. Een warme persoonlijkheid, een man die alles heeft waar een mens van dromen kan, zo lijkt het. Tot op een dag het licht uitgaat. Precies vertellen wat er dan gebeurt, is moeilijk, maar in dit boek doet Jens een poging. Dit is het debuut van een geboren auteur, een moedig en grappig verhaal over angsten en epilepsie, over senioren en konijntjes.

Delphine Lecompte richt zich tot haar idolen, onder wie nogal wat onhebbelijke helden. De dichteres heeft haar helden het liefst wanneer ze nijdig en brutaal zijn; opgebouwd uit angsten, neurosen, trauma’s en inconsequenties. Dan kan ze zich tenminste aan hen spiegelen. De brieven zijn een bedanking aan de wilde kunstenaars die haar leven hebben verrijkt en een afrekening met een woest leven.

Deze gids biedt een compleet overzicht van de momenteel beschikbare en kwalitatieve NoLo-drankjes (non-alcoholic en low-alcoholic). Dit boek is zeker geen pleidooi voor een alcoholvrij leven, eerder een oproep om bewust om te gaan met alcohol. Maar veel meer nog is het een boek voor wie graag geniet. Meer dan 150 bieren, wijnen, spirits en mixers. Saai? Vergeet het, dit is 2024 baby!

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love