20240321 DSC09742 2

De midlife starterskit

Nu wij de 40 naderen, daagt het ons dat we stilaan tot die groep behoren die zich met alle geweld vastklampt aan de waan der jeugdigen - vaak met tenenkrommende gevolgen. Zin in!

Denk aan veel te dure voertuigen, professionele problemen en plotse, radicale levenskeuzes. En kniecomplicaties.

Omdat wij daar naar het schijnt niet alleen in zijn, presenteren wij een reeks boeken die ons allen door die uitdagende maar kansrijke periode zullen gidsen.

Veel leesplezier!

Hoe kunnen oudere wielertoeristen hun gezondheid bewaken? Welke fiets moeten ze kiezen? Op welke voeding moeten ze letten? Hoe kunnen ze blessures vermijden? Hoe moeten ze trainen? Dit boek is doorspekt met wetenschappelijke, maar sterk toegankelijke kennis. Een waar weetjesfestijn voor de midlife fietser.

Wist je dat er 80% kans is dat ook jij ooit problemen krijgt met je knie? Dit boek gaat over mensen met dringende vragen over (hun) knieproblemen. De auteur beantwoordt ze allemaal. Voor iedereen die zelf met knieproblemen te maken heeft, is dit onmisbare informatie. Net als voor artsen, kinesisten en alle andere professionals die een rol spelen in preventie en revalidatie.

Deze succesvolle vastgoedinvesteerder deelt zijn tips, waardoor je zelfs met een minimum aan kapitaal aan de opbouw van je portefeuille kan beginnen. Dat deed hij al in de eerste versie van deze bestseller, maar omdat de vastgoedmarkt nu eenmaal dynamisch is: een update anno 2024, met alle nieuwe regels, trends en informatie.

We werken langer dan ooit. Tijdens onze loopbaan worden we met heel wat vragen geconfronteerd. In dit boek geven 18 UGent-wetenschappers antwoord op al deze vragen. Via onderbouwd advies, zelftests en eigen best practices bieden ze inspiratie rond alle aspecten van werk. Ontdek hoe je de loopbaan van je dromen vormgeeft. Van aanwerving tot pensioen.

Alcoholvrije drank had ooit het etiket 'saai en smaakloos', maar die tijd ligt voorgoed achter ons. Vandaag steken de alcoholvrije alternatieven op menig menukaart hun alcoholhoudende versies naar de kroon. En terecht: er bestaan ongelooflijk veel heerlijke drankjes zonder alcohol, van bieren en wijnen over mixers tot spirits. Je vindt ze allemaal in dit boek.

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love