INSTA TEGEL 122

Boeken getipt door de pers

Is het soms niet duizelingwekkend, waarde lezers, hoeveel boeken er al geschreven zijn? En dagelijks komen daar duizenden pagina's bij.

Hoe kies je wat je wel en niet wil lezen? Niet simpel.

Wat helpt, zijn meningen van mensen die er iets van kennen - de literaire pers bijvoorbeeld. Die liet zich erg lovend uit over deze titels, dus je kan je volgende te verslinden boek met een gerust hart uitkiezen.

Veel leesplezier!

Sapolsky levert met Behave een verhelderende safari door de biologie van agressie en moraliteit en werpt helder licht op vrije wil, rechtspraak, straf en boete, oorlog en vrede en verbondenheid.

- De Standaard

Roofdier toont aan dat Coppers en Lambert een subtiel evenwicht hebben gevonden waarin de oplossing van een misdaadmysterie en de uitdieping van de personages hand in hand gaan.

- Het Nieuwsblad

Mooie Jo zoekt de extase in de combinatie van het hoogste genot en de diepste pijn

- Focus Knack

Op een dag ben je dood is een vurig, vlot geschreven en goed onderbouwd pleidooi om je tijd opnieuw voor jezelf op te eisen en meer te genieten van je ene kostbare leven.

- Feeling

Met De Duivel in elk van Ons schreef Christophe Busch misschien wel één van de meest beklijvende boeken van het afgelopen jaar. Een 900 pagina's dik huzarenstuk dat geen moment verveelt.

- Welcome to the AA

De emoties tussen ons is Indrukwekkend

- NYT Book Review

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love