Pieter-Jan Verachtert

Pieter-Jan Verachtert

Over Pieter-Jan Verachtert

Pieter-Jan Verachtert studeerde informatica en hield zich op jonge leeftijd al bezig met elektronische muziek. Op zijn zeventiende kreeg hij een contract bij een platenfirma en scoorde hij platen in binnen- en buitenland. Vooral zijn hit ‘The 6th Gate – Dance with the Devil’ werd zowel nationaal als internationaal positief ontvangen. Over de manier waarop hij daar toen mee omging, schreef hij het boek "Kijk mama, ik word rijk!".

Hoewel Pieter-Jan zeer gepassioneerd is door zijn muziek, is zijn hoofdberoep communicatiedeskundige. Hij verzorgt de communicatie voor nieuwe evenementen in de Ethias Arena, geeft advies aan reclamebureaus en houdt ook seminaries aan laatstejaars die een mini-onderneming willen opstarten. Om zijn communicatieactiviteiten te kunnen uitoefenen heeft hij twee bedrijven: zijn communicatiebureau en een eigen uitgeverij. Verder schreef hij ook scenario’s voor tv en organiseert hij concerten.

Na zijn eerste boek volgt nu ook een tweede. Deze keer richt hij zich tot de jeugd. Het boek ‘Wiener’ heeft als doel jongeren te laten zien dat dromen werkelijkheid kunnen worden.