Ingrid Godon

Ingrid Godon

Ingrid Godon werd geboren in 1958 en groeide op in Antwerpen. Als kind hield Ingrid al van tekenen, maar haar schoolcarrière verliep niet altijd even vlot. Gelukkig ontdekte haar leraar Rik Van den Brande haar tekentalent en stimuleerde hij haar om dat pad verder te bewandelen. Ingrid begon als freelance illustrator te werken voor verscheidenen binnen en buitenlandse uitgeverijen. Momenteel is Ingrid al meerdan 35 jaar voltijds illustrator. “Nellie&Cezar” groeiden na 20 jaar uit tot de lievelingen van veel kleuters. Ze tekent zowel voor heel jonge kinderen als voor volwassenen. Sommige van haar boeken zijn in 40 talen vertaald. Ze werd meermaals bekroond. Onlangs ontving ze voor “IK DENK” met Toon Tellegen haar tweede Boekenpauw.

---

Ingrid Godon (1958) was vroeger een tekenend kind. Altijd en overal. En tekenen doet ze nog steeds.

Haar boeken worden wereldwijd vertaald en ze sleepte al heel wat prijzen in de wacht zoals de Boekenpauw en de Gouden Griffel.

Met ‚Dantesken’, haar eerste kunstuitgave, toont ze dat haar perspectief nog breder reikt dan het kinderboek. Ze brengt voor het eerst een uitgave zonder tekst met beelden die voor zich spreken.

    Books from this author

    9789089319395 0 0
    iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

    ©2023 Borgerhoff & Lamberigts

    Made byBits of Love