Sven Bussens

Sven Bussens

Sven Bussens heeft 25 jaar klinische praktijkervaring in het werken met kinderen, jongeren, ouders, leerkrachten en andere betrokken actoren. Relaties, interacties en gedrag staan steeds centraal. Sven is intensief opgeleid in het oplossingsgerichte metamodel en de opvoedingsconcepten ‘nieuwe autoriteit’ en ‘geweldloos verzet’.

Sven is actief als docent ‘Coachen’ en ‘Externe dienstverlener’ aan de Hogeschool Gent, Faculteit Mens en Welzijn. Hij stond mee aan de wieg van het Oplossingsgericht Centrum en is nu initiatiefnemer en coördinator van het Kracht Collectief. Hij combineert het geven van workshops, opleidingen, supervisies, intervisies, consult en trainingen met eigen praktijken.

Het Kracht Collectief

Een centrum voor krachtgerichte praktijk dat ontwikkeling, opleiding, intervisie ondersteuning en consult voor zorg, hulpverlening en onderwijs voorziet. De doelgroep van het collectief zijn professionelen, ouders, kinderen en gezinnen. Het krachtcollectief combineert krachtgerichte modellen en praktijken en wil bijdragen aan een kwalitatief werkveld waar we voorzien in de best mogelijke hulp. Het werkveld situeert zich op het continuüm van preventieve gezinsondersteuning tot en met hulpverlening.

Het collectief zet in op samenwerken, een persoonlijke aanpak en een veilig klimaat, kwaliteit, ervaring en kennis. Aansluitend bij wat er reeds is, nodigen we verder uit in de richting van 'mogelijkheden'. Ons doel: 'een verschil'.

  Boeken van deze auteur

  9789463931472 0 0
  9789463930444 0 0
  9789089319364 0 0
  iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

  ©2023 Borgerhoff & Lamberigts

  Made byBits of Love