Coppers web
Drie toptitels van Toni Coppers

Vlaanderens beste misdaadauteur op 1

Toni Coppers is Vlaanderens meest gelauwerde misdaadauteur. Ten bewijze leggen wij bewijsstuk A voor: Coppers rijgt de prijzen aaneen, van de Hercule Poirot Lifetime Award tot de Max Gouden Vleermuis Oeuvreprijs en terug.

Elk jaar schrijft de man meerdere meeslepende thrillers zonder ook maar een centiliter bloed aan kwaliteit in te boeten. Zijn motief is ons een raadsel.
Wij vroegen de schrijver waar hij zich vorige maandag rond 13.45u bevond, maar hij had een sluitend alibi: op nummer 1 in de boekentoptien. Hieronder drie recente toptitels van Coppers.

0 AUTEURSFOTO TONI web

Commissaris Liese Meerhout verbergt iets voor haar eigen team. Verdenkt ze een collega of wil ze juist iemand beschermen? Het lijkt alsof iemand Liese en haar hoofdinspecteur Michel Masson uit elkaar wil spelen. Het team wordt op de proef gesteld. Oude demonen duiken op. Paniek slaat toe.

Alex Berger, ex-flik en een wat bijzondere privédetective, is op retraite in de Italiaanse Alpen. In de Ardennen, in het oude Woud van Anlier, vindt een boswachter het lichaam van een jonge vrouw. Sara Cavani van Interpol roept de hulp in van haar goede vriend Alex Berger. Die duikt onder in het enorme woud om mee te jagen op de moordenaar.

Bloedstollende thriller over een draaikolk van wraak en geweld in de Antwerpse drugswereld. Commissaris Liese Meerhout en hoofdinspecteur Michel Masson ontdekken de gruwel van de drugslogica en moeten vechten om overeind te blijven en hun dierbaren te redden. Let op: verslavende literatuur!

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love