DSC09409
INSPIRATIE

Vaderdagscadeau vergeten? Geen zorgen!

Voor Vader

Hoofd van 't gezin, rots in de branding
Deeltijdse baas van de afstandsbediening
Hij leert je vallen, leert je opstaan
en heeft graag het laatste woord
Soms stilletjes, zodat enkel hij het hoort

Vaders, zonder zou je niet bestaan

Dit weekend is vaderdag, dus doe gerust iets moois voor je papa, vader, pap, padre. Een beetje inspiratie vind je hieronder!

Iemand lijkt commissaris Liese Meerhout en haar hoofdinspecteur Michel Masson uit elkaar te willen spelen. Het team wordt op de proef gesteld. Oude demonen duiken op. Paniek slaat toe. Een Liese Meerhout-thriller door Vlaanderens meest gelauwerde misdaadauteur, Toni Coppers.

Na zijn razend populaire Parijs-gids brengt Bent Van Looy Amsterdam in kaart. Als vertegenwoordiger van de goede smaak trekt hij er opnieuw op uit. Of je nu wil weten waar in Amsterdam de beste vaasjes geserveerd worden, welk kraam de beste haring verkoopt of wie de barbier van John Legend is, Bent toont je de weg.

60 figuren, plaatsen, uitvindingen, teksten, gebeurtenissen en ontwikkelingen met een bijzondere betekenis voor de Vlaamse samenleving. De Canon van Vlaanderen is niet in stenen tafelen gegrift, maar nodigt de lezer uit om het verleden te (her)ontdekken. Voor iedereen die de regio die we vandaag Vlaanderen noemen, beter wil leren kennen!

Het moderne leven vervreemdt ons van onze menselijke sterktes. We worden te weinig uitgedaagd, zowel fysiek als cognitief. Dat is erg ongezond, zegt coach Siebe Hanosset. Het tegengif? Intermittent Living! Lees nu over de helende kracht van koude douches en lege ontbijttafels.

Steven Decraene volgt sinds 2015 Frankrijk op de voet voor de VRT. Hij doorkruist het land om verslag uit te brengen van presidentsverkiezingen, stakingen en rellen, overstromingen en aanslagen, evenementen groot en klein. Zo leerde hij het land door en door kennen. De grandeur, de schoonheid én het problematische.

Deze fantastische roman vertelt het verhaal van de rijke

familie Oppenheimer uit New York City. Auteur Jean Hanff Korelitz staat bekend om haar karakterstudies, deskundig geweven verhaallijnen en plotwendingen. 'De nakomer' is een diepgaand en geestig familieverhaal. Een Great American Novel if ever there was one.

Cartoonist Marec maakte van de Provence zijn tweede thuis en deelt numet ons zijn adressenboekje. Naast zijn bijzonder sfeervolle schetsen en cartoons bevat deze gids ook fantastische verhalen over alle grootheden die hier neerstreken, mythische figuren zoals Edith Piaf, Coco Chanel en Le Corbusier. Dit heerlijke boek brengt de Provence in je woonkamer, maar kan evengoed dienen als leidraad voor je eigen reis naar het Franse paradijs.

Onze kustlijn ligt bezaaid met fantastische adresjes voor een culinaire toptijd. Maar hoe onderscheid je nu een eethuis met eenvoudige maar heerlijke borden eten van een brasserie met minder passie? Simpel: je vraagt het aan Luc Bellings. In zijn nieuwe boek zet deze sterrenchef de culinaire toppers aan de Belgische kust in de verf – van tearooms tot brasserieën.

Hoe kan je, zelfs met een minimum aan kapitaal, verstandig

aan de opbouw van je vastgoedportefeuille kan beginnen? De succesvolle vastgoedinvesteerder Ivo Van Genechten leert het je in dit boek. Praktische tips, te vermijden valkuilen en alles wat je moet weten om je eigen vastgoedportefeuille verstandig op te bouwen.

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love