• Home
  • Nieuws
  • Schrijvende podcasters en podcastende schrijvers
DSC05557 web
Inspiratie

Schrijvende podcasters en podcastende schrijvers

Sommige podcasters schrijven en sommige schrijvers podcasten. In sommige gevallen schrijven casten pods, maar dat is eerder uitzonderlijk. Hoe dan ook: de makers van deze zes titels doen het allemaal, overal, tezelfdertijd.
Straf!

Deze podcast is uitgegroeid tot een begrip. Aan een tuintafel, ergens op een Antwerpse zolder, ontvangen Alex Agnew en Andries Beckers in een ontspannen sfeer gasten met boeiende verhalen, van gevestigde waarden tot beloftevolle nieuwkomers. Ze nemen uitgebreid de tijd voor het gesprek en trekken daar elke keer honderdduizenden luisteraars mee. Tijd voor een boek met de beste momenten!

Met hun humoristische podcast en krantenreeks bereikten de vrolijke vrekken al miljoenen fans. Nu bundelen deze twee journalisten hun beste verhalen, tips&tricks en clashes met klantendiensten. Zo kan ook jij deze moeilijke tijd met de glimlach doorkomen. Geloof ons: geld besparen was nog nooit zo leuk.

Dankzij het nieuwste boek van succesauteur dr. Servaas Bingé herschrijf je je eigen regels en bereik je zogezegd ongrijpbare doelen. Dit is niet zomaar een boek, maar een toolkit voor blijvende gedragsverandering, waardoor je jouw beste leven kan leiden.

In ‘Spreekuur’ gaat Servaas Bingé tweewekelijks in gesprek met een gezondheidsexpert of inspirerende persoon

In dit vervolg van hun eerste bestseller gaan de podcasters van de volksjury opnieuw op zoek naar antwoorden op de meest prangende vragen van true crime addicts. Twintig bloedstollende misdaadverhalen spitten ze tot in de puntjes uit. Daarbij krijgen ze de hulp van verschillende experten die hen met raad en daad bijstaan. Ssssspannend!

Prof. dr. Hendrik Vos, dé autoriteit wat de EU betreft, schreef een bestseller over de Europese eenmaking. Het traject van de Europese eenmaking volgde geen vastgelegd plan. Het was een grillige lijn vol onverwachte kronkels. Daarover schreef Hendrik Vos dit machtige verhaal, een verhaal over mondiale kantelmomenten, maar bovenal over menselijke ontmoetingen.

Het boek heeft ook een podcastbroertje: Het mirakel van Schuman.

De makers van de populaire podcast Relaas geloven dat iedereen een boeiend verhaal heeft dat gehoord moet worden. Daarom verzamelen ze verhalen van mensen van diverse pluimage, en als dat niet de meest natuurlijke vertellers zijn, staan ze hen bij in het relaas. Nu bundelen ze hun twintig meest bijzondere verhalen. Laat je ontroeren.

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love