• Home
  • Nieuws
  • De recepten van Sandra: de nieuwe culinaire app
Maarten van den heuvel Ez H46 XCDQRY unsplash
authors

De recepten van Sandra: de nieuwe culinaire app

Iedereen kent Sandra Bekkari en weet dat deze gerenommeerde chef en voedingsdeskundige intussen al heel wat titels achter haar naam heeft staan. Op die manier voorzag ze de Vlaamse keukens van tal van lekkere, gezonde gerechten. Maar nu is er meer.

Alle gerechten in 1 eenvoudige app

Die honderden pagina’s vol heerlijke recepten zorgen er soms voor dat je wel even zoet bent met het zoeken naar je favoriete maaltijd. Daarom bundelde Sandra alle gerechten die ze ooit creëerde in 1 handige app: De recepten van Sandra. Op zoek naar de precieze instructies voor de Sana-hespenrolletjes? Geen probleem, dankzij de app vind je ze in een paar seconden!

Handige filters

Niet alleen vind je in de app alle recepten die Sandra ooit schreef, je kan ze ook nog eens super gemakkelijk filteren. Als je bijvoorbeeld gluten- of lactosevrij wil koken, dan vind je met de juiste filter in een handomdraai het juiste gerecht. Liever vegetarisch? Geen probleem, zet de filter ‘veggie’ aan. Je kan ook zoeken per seizoen, op de titel van een boek of op de maximale bereidingstijd.

Post instagram 19 januari

Calculator

De recepten van Sandra bevat ook een handige calculator: of je nu voor twee kookt of voor twaalf, de app berekent de juiste hoeveelheden. Bovendien kan je je favoriete gerechten bijhouden, bij elk recept een comment schrijven over hoe je het gerecht bereidde en hoe dat je beviel. Andere gebruikers kunnen je comments lezen, waarna zij zelf ook hun ervaring kunnen delen. Zo wordt De recepten van Sandra een echte community.

Elke week nieuwe suggesties

Nood aan een snuifje extra inspiratie? Geen probleem, iedere week stelt Sandra een gratis suggestiemenu voor je samen. Gebruikers van de app ontvangen deze via mail. Je hoeft natuurlijk niet het hele weekmenu te volgen, haal er gewoon die gerechten uit waar je zin in hebt. Verwacht je aan een gevarieerde selectie van seizoensgebonden gerechten. Zo ben je altijd geïnspireerd!

Exclusieve gerechten

Bovendien verschijnen er regelmatig nieuwe recepten die exclusief in de app beschikbaar zullen zijn. En Sandra zal ook nog eens themakoken. Dat wil zeggen dat ze recepten zal bundelen, bijvoorbeeld haar favoriete recepten met chocolade, of de beste low budget brunches.

Alles wat je al kende en nog veel meer

Je ziet het: De recepten van Sandrabiedt alles wat je al kende van Sandra Bekkari, plus nog een hele hoop exclusieve inhoud. Dit wordt allemaal gebundeld in een handige, gebruiksvriendelijke app. Voor de prijs van 1 kookboek schaf je deze app aan en kan je er weer lustig op los koken. Heerlijk!

Screenshot 2023 01 12 at 10 21 58
iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love