DSC05331 31 webiste
Inspiratie

B&L vijf keer in de top tien!

Dag teder geliefde consument van het geschreven woord. Of je iets gemist hebt tijdens dat reisje naar de sneeuw/ de zon/ beide? Eigenlijk wel! Want deze week prijken vijf van onze titels in de top tien non-fictie .

De helft, wordt dat ook wel genoemd. Ook in de sterrenhemel van de top vijf jeugdboeken staat een titel van ons te fonkelen. Nagenieten van de vakantie met een van deze boeken? Goed plan!

Over Woke

Bart De Wever waarschuwt voor de gevaren die hij ziet in het wokisme én voor de extreme reacties op het fenomeen. Hij pleit voor samenhang, vooruitgangsdenken, vrijheid en verknochtheid aan de waarden van de verlichting.

Er ligt meer op je lever dan je denkt

Voedingsdeskundige de Paepe legt uit waarom de lever essentieel is en hoe je dat onderschatte orgaan best verzorgt. Met praktische tips om je dagelijkse routine, eet-en leefpatroon aan te passen. Dit boek is de garantie voor een beter welzijn en gezonder leven. Leve de lever!

De 10 geboden van José De Cauwer

Tien levenslessen van een koersfilosoof, voor iedereen die met de uitdagingen van het bestaan wordt geconfronteerd. De Cauwer is een gerenommeerde naam in de wielerwereld: eerst als coureur, later als ploegleider, bondscoach en commentator. Vallen en opstaan, daar weet deze man alles van. Hij bundelde zijn ervaringen uit de koers en het leven in dit mooie boek.

Intermittent living

Het moderne leven vervreemdt ons van onze menselijke sterktes. We worden te weinig uitgedaagd, zowel fysiek als cognitief. Volgens coach Siebe Hanosset is dat erg ongezond. Het tegengif? Intermittent Living! We moeten opnieuw, op gecontroleerde wijze, de noodzaak creëren die de mens altijd heeft gekend. Hoe je dat precies doet, kom je te weten in dit boek.

Fast Food, de Airfryer editie

Voedingsdeskundige en bestsellerauteur Sandra Bekkari bundelt 70 snelle en heerlijke recepten voor de Airfryer. Dat toestel is een perfecte match met de snelle recepten van Sandra. Krokante granola, een heerlijke geurend stoofpotje of een smeuïge quiche: alles is klaar in een handomdraai. Geniet van een selectie van Sandra's lekkerste gerechten!

#LikeMe, groetjes uit Parijs

De laatstejaars van het SAS gaan op schoolreis naar Parijs met meneer Botty en mevrouw Crabs. Het wordt een geweldige uitstap met veel cultuur, bezienswaardigheden en plezier: de klasgenoten beleven de tijd van hun leven. Vooral Caro en Vince zijn in hun nopjes, want Parijs is toevallig ook de stad van de liefde. Een must-read voor de rasechte #LikeMe-fans!

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love