Willem Asaert

Willem Asaert

Over Willem Asaert

Willem Asaert is een van de meest gewaardeerde culinaire journalisten van België. Zijn kritische analyses hebben een grote invloed op menig restauranthouders en foodliefhebbers. Asaert komt, proeft, analyseert en beoordeelt. En dat in zo’n driehonderd restaurants per jaar. Telkens test hij zijn ondervindingen af aan zijn eigen ervaring als ex-horecaondernemer. Als foodrecensent voor o.a. Gazet van Antwerpen en Culinaire Ambiance bereikt hij een groot deel van het eet-minnend publiek. De cuison kan maar beter perfect zijn! Hij was op televisie te zien als jurylid van het VTM-programma ‘Mijn Restaurant’. Verder is hij voorzitter en samensteller van de Benelux jury die The World's 50 Best Restaurants kiest.

Asaert is een van de auteurs van het kookboek ‘Haalbare toprecepten stap voor stap’ van de op handen gedragen Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme. Ontdek hoe u hun favoriete gerechten kan klaarmaken!