- Home
- Ontdek onze auteurs
- Luc Bellings
Luc Bellings
Topchef Luc Bellings baat in Hasselt het sterrenrestaurant De Vork uit en is onder meer bekend van zijn rubriek in Het Laatste Nieuws, waarin hij zijn vakkundig oordeel geeft over de Belgische horeca.
In het ongezouten boek ‘De beste brasserieën aan de Belgische kust’ gidst hij je langs de meest noemenswaardige zaken aan ons stukje Noordzee. En wat blijkt? De Belgische kust heeft heel wat te bieden, van de meest klassieke maar met liefde gemaakte gerechten tot haute cuisine om nooit meer te vergeten.
De nieuwste titel van topchef Bellings bevat 80 recepten die de basis vormen van de klassieke Vlaamse keuken. De perfect romige vol-au-vent, asperges op Vlaamse wijze, stroperige Luikse balletjes? Luc vertelt je in eenvoudige, makkelijk te volgen stappen hoe je ze tot in de puntjes bereidt! Dit boek is het enige wat je nodig hebt om écht goed te kunnen koken.
Boeken van deze auteur
Lees ook
Culi
7 kookboeken om duimen en vingers bij af te likken
Schuif gerust mee aan, lief lezerspubliek, want van al dat boeken afwegen, aankopen en uiteindelijk uitlezen moeten jullie toch een serieus 'hongerke' gekregen hebben?
Lees nu het nieuwe boek van deze sterrenchef
Waar vind je de beste restaurants aan de Belgische kust?
Hoe onderscheid je een eethuis met eenvoudig, maar heerlijk eten van een brasserie die veel minder passie aan de dag legt? Simpel: je vraagt het aan een sterrenchef.