Luc Bellings

Luc Bellings

Topchef Luc Bellings baat in Hasselt het sterrenrestaurant De Vork uit en is onder meer bekend van zijn rubriek in Het Laatste Nieuws, waarin hij zijn vakkundig oordeel geeft over de Belgische horeca.

In het ongezouten boek ‘De beste brasserieën aan de Belgische kust’ gidst hij je langs de meest noemenswaardige zaken aan ons stukje Noordzee. En wat blijkt? De Belgische kust heeft heel wat te bieden, van de meest klassieke maar met liefde gemaakte gerechten tot haute cuisine om nooit meer te vergeten.

De nieuwste titel van topchef Bellings bevat 80 recepten die de basis vormen van de klassieke Vlaamse keuken. De perfect romige vol-au-vent, asperges op Vlaamse wijze, stroperige Luikse balletjes? Luc vertelt je in eenvoudige, makkelijk te volgen stappen hoe je ze tot in de puntjes bereidt! Dit boek is het enige wat je nodig hebt om écht goed te kunnen koken.

Boeken van deze auteur

9789072201102 0 0
9789463939867 0 0
9789463935364 0 0

Lees ook

iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love