Bavo Dhooge

Bavo Dhooge

Bavo Dhooge behoort allicht tot de meest productieve schrijvers van het land. Hij heeft meer dan 75 boeken op zijn naam staan. Hij studeerde film & televisie en zijn eindwerk werd meteen geselecteerd voor het Internationaal Filmfestival van Gent en Brussel. Na zijn studies werkte hij als copywriter, journalist en recensent. Zijn debuutroman ‘SMAK’ zette meteen de toon van later werk: al zijn titels beginnen met een S.

Dat zijn boeken echter meer dan gimmicks zijn, bewijzen de talloze prijzen, onderscheidingen en lovende recensies die hij op zijn palmares heeft staan. In ‘Schaduw van de koning’ toonde hij dat geschiedenis dikwijls ook een thriller is en schetste hij de naoorlogse Koningskwestie rond Leopold III. In ‘Schot in het donker’ beschreef hij wat er vooraf ging aan de samenzwering in de succesvolle televisieserie ‘Salamander’. Ook hier ging hij de historische toer op.

In zijn nieuwste boek koos hij voor het verhaal van een undercoveragent die als een sfinx zonder gezicht door het leven gaat.

Boeken van deze auteur

9789089313430 0 0
Sfinx zonder HR
iDEALCredit/Debit CardPayPalBank transferSOFORT BankingBancontactKBC/CBC Payment ButtonBelfius Pay Button

©2023 Borgerhoff & Lamberigts

Made byBits of Love