‘Nooit meer diëten’-event op 6 en 7 januari 2018 in Kursaal Oostende

Geschreven op 14/12/17

Wat vorig jaar nog begon als een bescheiden samenkomst voor gelijkgestemden is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig tweedaags event. De ‘Nooit meer diëten’-dagen van Sandra Bekkari  vinden dit jaar plaats op zaterdag 6 en zondag 7 januari 2018 in het Kursaal van Oostende. 

Niet alleen zal Sandra er haar nieuwste boek ‘Nooit meer diëten 4’ voorstellen. Op het programma – gepresenteerd door Sean Dhondt- staan tal van boeiende lezingen met oa. Sandra zelf maar ook Herman Konings, ViGez, kookdemo’s, een foodmarkt en een speeddating met Sana-coaches. Alle tools om te ontdekken hoe een gezonde levensstijl en het plezier van lekker eten hand in hand gaan.  

“Tijdens het event kan je niet alleen heel veel informatie opdoen over een gezonde levensstijl, ik heb vorig jaar ook gemerkt dat dit het uitgelezen moment is voor bevriende leden uit mijn Facebook-groep om elkaar ook in real life te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen,” aldus Sandra Bekkari.

De ‘Nooit meer diëten’-dagen vinden plaats op 6 en 7 januari 2018 in het Kursaal van Oostende. Tickets kan je hier bestellen.

‘Nooit meer diëten 4’ verschijnt op 5 januari 2018 bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts en kost 24,99 euro.


Verschijnt Binnenkort

Blijf op de hoogte

Wens je op de hoogte te blijven van onze nieuwste publicaties en promoties? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Onzetop 5