Kinderexpo Grote Kunst voor Kleine Kenners palmt Fort Napoleon in

Geschreven op 18/01/18

In de boekenreeks ‘Grote Kunst voor Kleine Kenners’ leert illustratrice Thais Vanderheyden kinderen de Grote Kunst kennen door van elk schilderij haar eigen, creatieve versie te maken. 

Van 10 februari tot 15 april 2018 loopt er in het historische Fort Napoleon in Oostende een kinderexpo rond de succesvolle Grote Kunst voor Kleine Kenners-reeks. 'Grote Kunst voor Kleine Kenners: de kunstroof' geeft bezoekers de kans om zich op creatieve én geestige manier te verdiepen in de moderne kunstgeschiedenis. 

Acteur Warre Borgmans leent zijn stem aan deze doe-expo en loodst je aan de hand van een audiogids met enkele unieke vertellingen doorheen de geschiedenis van de schilderkunst. De bezoekers ontpoppen zich tot echte speurneuzen, want één van de schilderijen werd gestolen! Ga op zoek naar aanwijzingen in het Fort en vind zo het schilderij terug! De spannende zoektocht brengt je tot in de kelders en op het dak van het Fort Napoleon, terwijl je manoeuvreert langs een laserparcours en codeschrift ontcijfert. 

Het tweede boek in de reeks ‘Grote Kunst voor Kleine Kenners: Museumschatten’ verschijnt ter gelegenheid van de tentoonstelling op klein formaat. (beschikbaar vanaf half februari)


Verschijnt Binnenkort

Blijf op de hoogte

Wens je op de hoogte te blijven van onze nieuwste publicaties en promoties? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Onzetop 5