Het voorjaar van Borgerhoff & Lamberigts

Geschreven op 23/01/17

Zo. U hebt onze gloednieuwe voorjaarsbrochure in handen. Een prachtexemplaar, al zeggen we het zelf. En zo beginnen we 2017 waar we 2016 geëindigd zijn: met boeken waarover gesproken wordt, waar de pers verslag van uitbrengt, waar de sociale media vol mee staan. Boeken die u opvallen in de boekhandel, die u toch maar eens vastneemt want ‘van horen zeggen’ en ‘goeie dingen over gelezen’. Boeken die de potentiële lezer bereiken én overtuigen om ook effectief aan het lezen te gaan. 
In deze eerste brochure van het jaar vindt u opnieuw een mooie mix van wijd uiteenlopende onderwerpen. Ijzersterke sportbiografieën: van de voetbalreuzen Jan Ceulemans en Freddy Maertens en van wielerlegende Tom Simpson. Maar ook de muur van Geraardsbergen krijgt haar eigen boek: een met heroïsche én tragische verhalen, geïllustreerd met krachtige foto’s. Nog niet overtuigd? Dan raden we u het officiële huldeboek van Tom Boonen aan. Zijn allerlaatste koers op 9 april 2017 zal het einde van een tijdperk betekenen. Met een spurtje naar de boekenwinkel als gevolg. 
Uiteraard zorgen we ook dit jaar voor uw mentale en fysieke gezondheid: met ‘Start to sleep’ leert u opnieuw slapen, zonder medicatie en kopzorgen. Zoals zovelen last van krakende gewrichten en zere spieren? Lees wat u daar tegen kan beginnen in ‘Bewegen zonder pijn’. Saartje Vandendriessche vertelt in ‘Nooit meer moe’ hoe we elke dag van ons leven vol energie kunnen starten. En ‘Hoera, ontslag!’ geeft ons de tools in handen om ons werkleven grondig om te gooien. 
Wat staat er u nog te wachten? De campagne ‘Dagen zonder vlees’ natuurlijk! Vanaf 1 maart proberen we met z’n allen 40 dagen lang onze vleesconsumptie te minderen, en wat is er beter dan een kookboek met de favoriete recepten van bekende deelnemers om dat tot een goed – en vooral smakelijk - einde te brengen? Voor nog meer inspiratie over koken met groenten kiest u best ‘De Grote Groentebijbel’, een onmisbaar naslagwerk in uw keuken.
Het jonge volkje zijn we uiteraard niet vergeten: ‘100% Liandra’ (over de populaire D5R-actrice Liandra Sadzo), ‘Worldwide’ (een nieuw boek in de TAGMAG-fanfictionreeks) en ‘Wij willen meer!’ (Wiener 2). De opvolger van de succesvolle Ketnetreeks D5R, 4eVeR, is al te zien op televisie, en ligt dus binnenkort ook op het nachtkastje van zoon- of dochterlief. De twee Instagramfenonemen Céline Schraepen en Talisa Loup maakten van Instagram hun fulltime job en ze vertellen in ‘Hoe word je Instafamous?’ hoe ze dat aangepakt hebben.
Twee jaar na ‘Oorlog om de Geesten’ schept Rudi Vranckx weer wat helderheid in de chaos met ‘Harde tijden’. Daarin blikt hij vooruit naar wat er komen zal in de ‘nieuwe wereld’. Een ontluisterend boek. 
Hebt u nood aan wat ontspanning? Deflo schreef met ‘Tot op het bot’ een weergaloze thriller. Het Thuis-boek ‘Afgewezen’ zal u opnieuw versteld doen staan en dan hebben we het nog niet gehad over de kersverse reeks ‘Sex & the Single’ van eeuwige single man Thom Arisman. 
Ons goede voornemen om uw boekenkast te spijzen met must-reads hebben wij bij deze al waargemaakt. Nu is het aan u.

Ontdek hier ons volledige aanbod.


Verschijnt Binnenkort

Blijf op de hoogte

Wens je op de hoogte te blijven van onze nieuwste publicaties en promoties? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Onzetop 5