Het najaar van Borgerhoff & Lamberigts

Geschreven op 22/09/17

‘Alles kan altijd beter’, is een goede basis om te ondernemen. Het is de drive om niet te berusten in het al bestaande en het al bereikte. Wij van Borgerhoff & Lamberigts durven gerust te zeggen dat we niet gauw tevreden of volgevreten zijn. Dat geldt voor onze ambitie om content ook op andere platformen aan te bieden: Borgerhoff & Lamberigts TV, Belmodo, TAGMAG en er komt nog meer.

Maar het geldt zeker ook voor onze najaarsaanbieding, elk jaar toch het uitdagende koninginnestuk van elke uitgeverij die zichzelf respecteert. Zonder valse bescheidenheid vinden we deze van 2017 de beste die we al ooit hadden. OK,dat vonden we vorig jaar ook al, en het jaar ervoor. Maar misschien was dat ook wel zo?

U zal vanaf nu echt niet meer naast Sandra Bekkari kunnen kijken. Sinds eind augustus straalt ze ook op VTM met haar Open Keuken. En naar het jaareinde toe pakt ze uit met haar vierde kookboek, alweer onder de noemer Nooit Meer Diëten en onder de terechte tagline ‘Hoe een gezonde levensstijl je positiever in het leven doet staan’. Want koken is meer dan eten.

Dè verrassing in deze aanbieding is wellicht Jef Vermassen. Vlaanderens strafpleiter nummer 1 verkocht meer dan tien jaar geleden meer dan 100.000 exemplaren van zijn boek over daders. Het duurde een tijd eer Vermassen zijn tweede boek, nu over slachtoffers, trauma’s en rouwen, rond kreeg. Maar hier is het! Meer dan 600 pagina’s dik, een referentieboek met autoriteit, van een autoriteit. Een must-have.

En verder meandert ons aanbod alweer tussen ontspannend en zingevend, tussen lekker en lief, tussen boeiend en informatief. Wat dacht u van Plan Boost? Nathalie Meskens oogt de laatste tijd stralender, energieker en ravissanter dan ooit. Dat is niet toevallig. In haar boek verklapt ze hoe ook u uwleven kan veranderen.

Of wat dacht u van dokter Wim Distelmans? Hij begeleidt mensen naar een overlijden zonder pijn en lijden. Zijn ervaring met en visie op leven en dood uit hij op briljante wijze in een doordringend gesprek met journaliste, schrijfster en filosofe Anna Luyten.

Anne-Catherine Gerets (Clo Clo) inspireert elke dag twintigduizend mensen op Instagram met haar tips over interieur. Dat doet ze nu ook in boekvorm. Laaf je aan haar handige én betaalbare adviezen om je huis instant mooi te maken.

Chris Dusauchoit was het dan weer zat om dingen te lezen over honden die niet kloppen. Tijd om de foute clichés af te voeren, vond hij. Het resultaat is een hondenboek zoals u er nog nooit een las.

Véronique Leysen runt twee succesvolle Mauricebars, genaamd naar haar opa Maurice. Hij inspireerde haar nu ook tot een kookboek over ‘grandpa’s keuken’.

Wat een uitdaging was het om de christen Rik Torfs, de moslim Khalid Benhaddou en de Nederlandse vrijzinnige Paul Cliteur (elk briljant in zijn eigenheid) bij elkaar te zetten en Lisbeth Imbo op hen af te sturen met heel veel vragen over de plaats van religie in onze samenleving!

En Wout Van Aert dan, nog maar net 23 en al twee keer wereldkampioen veldrijden. Hij zal vanaf oktober weer niet meer uit het nieuws en uit het oog zijn wanneer de cyclocrossgekte weer toeslaat. Hoe gaat het er aan toe achter de schermen van de wereld van Wout?

We vergeten ook de jongeren en kleinsten niet. Met een nieuwe Grote Kunst voor Kleine Kenners, met een tweede uitgave in de 4eVer-reeks van Ketnet en een eersteling rond Biba en Loeba, vanaf oktober de nieuwe kleuterlievelingen op datzelfde Ketnet.

U dwaalt en zwerft maar door deze aanbieding, u vindt er nog veel meer vermakelijke en meeslepende verrassingen.

Alles kan altijd beter, ontdek het hier....

 

Verschijnt Binnenkort

Blijf op de hoogte

Wens je op de hoogte te blijven van onze nieuwste publicaties en promoties? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Onzetop 5