De zomer van Borgerhoff & Lamberigts

Geschreven op 28/04/16

In deze woelige tijden voelen we des te beter hoe essentieel het is om boeken voorhanden te hebben. Ze zijn er om de wereld beter te begrijpen en te leren, maar evengoed om weg te vluchten in een andere wereld, om volledig te ontspannen.

En dat is wat we u in deze brochure willen brengen: een resem boeken die uw zomer mooier, interessanter, spannender of relaxter maken, naargelang uw wensen en noden. Boeken die uw grip opnieuw verstevigen, boeken die u naar buiten laten kijken maar evengoed naar binnen boeken die uw leven vergemakkelijken.

En dat laatste mag u heel letterlijk nemen met de boeken van Michel Maus: hij legt ons haarfijn uit hoe we op legale wijze zoveel mogelijk belastingen kunnen besparen. En dat is met de belastingsaangifte in het vooruitzicht geen overbodige informatie.

Gelukkig staan er in de komende maanden ook leukere dingen op het programma. Zo schiet het EK 2016 binnenkort uit de startblokken, en hoe beter voorbereid kan u zijn dan met het officiële fanboek van de Rode Duivels? Maar ook voor muziekfanaten wordt het een prachtige zomer met ‘Belgium: the Vinyl Frontier’: een hommage aan de meest legendarische Belgische platenhoezen in de vorm van een tentoonstelling én een boek! Kunstliefhebbers komen dan weer aan hun trekken met de stadstentoonstelling en bijhorende catalogus Coup de Ville, die voor de derde keer Sint-Niklaas bezet.

En dan is er voor velen onder u wellicht de jaarlijkse rit naar de zon. Wij zorgen ervoor dat ook het ‘onderweg zijn’ dit jaar deel uitmaakt van een geslaagde reis: ‘Halfweg’ gidst u naar fijne hotels, chambres d’hôtes, restaurants en picknickplaatsen, en strooit met tips om files te vermijden en zanikende kinderen te entertainen. Dat jong geweld op de achterbank houdt u stil met de nieuwe D5R-boeken of met het eerste boek in de nieuwe fanfictionreeks van de jongerenwebsite TAGMAG. De route du soleil zal voor één keer ook écht zonnig zijn.

Thrillers, nog zoiets dat in de zomermaanden niet mag ontbreken:  Luc Deflo schrijft voor de tweede maal zij aan zij met een vrouwelijke thrillerauteur, het bijzondere resultaat van deze samenwerking draagt de titel ‘Drift’. En er staat ons nog meer spanning te wachten en wel in volgende vraag: wie wordt de nieuwe president van Amerika? VRT-correspondent Tom Van de Weghe zoekt het voor u uit in ‘Tom in alle staten’. In ‘De laatste salvo’s' vertelt historicus Mathieu Vanhaelewyn u het indrukkende relaas van de laatste, vergeten executies in België.

Zomer, dat is ook: lekker lang aperitieven en heerlijk tafelen. Met het tweede deel van ‘De Would-Be Chef’ van Sven Ornelis en ‘Easy Iceland’ van de Ijslandse chef Dagný Ros kan u alvast heel wat inspiratie opdoen. Bent u meer aan pizza, pasta, pesce? Dan is ‘De Italiaanse keuken van Il Capriani’ misschien een perfect excuus om aan het kokkerellen te slaan. Voor de geavanceerdere hobbykok is er ‘Koken 2.0, het vervolgboek’, waarin Hotelschool Ter Duinen haar geheimen prijsgeeft.

Eindigen doen we graag in stijl: enerzijds met een DIY beautyboek van make-up artieste Nanja Massy, anderszijds met een eigenzinnig stijl- en inspiratieboek van Josje Huisman herself!

En durf nu nog zeggen dat u zich gaat vervelen deze zomer. Ons volledige aanbod kan u hier ontdekken.

Borgerhoff & Lamberigts

Verschijnt Binnenkort

Blijf op de hoogte

Wens je op de hoogte te blijven van onze nieuwste publicaties en promoties? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Onzetop 5