Links

Andere projecten

Borgerhoff&Lamberigts is meer dan een uitgeverij die boeken in de boekhandel brengt. We hebben ook nog een paar flinke dochters. Laat zeker niet na om ook onderstaande websites eens te bezoeken.

Borgerhoff & Lamberigts TV

Borgerhoff & Lamberigts TV is een productiehuis dat begin 2012 werd opgestart vanuit de schoot van uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts.

We ontwikkelen eigen ideeën tot originele concepten, met een verfrissende insteek en een spraakmakende content. We werken zowel met ervaren toppers als jonge high potentials:  de juiste mensen, op wiens creativiteit wij rekenen voor zowel de inhoudelijke ontwikkeling van het concept als voor de technische uitwerking, de productie en het in beeld brengen ervan.

Borgerhoff & Lamberigts TV is actief in verschillende domeinen: documentaire, faction, fictie en entertainment. Modern en stijlvol in beeld gebracht, gelinkt aan de wereld van vandaag, verrassend apart en gericht op het grootst mogelijke publiek. Producties van Borgerhoff & Lamberigts TV zijn herkenbaar: eigentijdse kwaliteit is ons handelsmerk. Fans of Flanders, de documentaire reeks 'Boudewijn - Naar het hart van de koning' en de fictiereeks rond Albert II zijn daarvan toonbeelden.

Belmodo.tv

Belmodo, de grootste Belgische onafhankelijke blogazine over fashion & beauty.

Agora

Uitgeverscentrum Agora verzorgt de verkoopspromotie en de distributiecoördinatie van boeken voor een steeds groeiend aantal Vlaamse en Nederlandse uitgeverijen. De fysieke distributie, facturatie, opslag en verzending gebeurt door Centraal Boekhuis in Culemborg.

Verschijnt Binnenkort

Blijf op de hoogte

Wens je op de hoogte te blijven van onze nieuwste publicaties en promoties? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Onzetop 5