De Superette kookboek

Lef, kennis en kunde, overtuigingskracht en een aanstekelijke werkspirit, dit zijn de basisingrediënten van De Superette, de bakkerszaak annex brood-, grill- en pizzarestaurant van Rose Green, Sarah Lemke en Kobe Desramaults. De bevlogen Ierse souschef van sterrenzaak In de Wulf, de meesterlijke bakker uit de States en de chef van In de Wulf en De Vitrine verzamelden zich samen rond één grote gemetselde houtoven, die het hart van de bakkerij vormt. Tezamen gaan ze voor puur en origineel voedsel.

Kobe Desramaults leert je in dit boek hoe je thuis zelf aan de slag kan, of je nu een geoefend kok bent of een absolute leek. Van graan tot brood, van fermenteren over kneden tot bakken, en tot slot van beleggen tot proeven en genieten; dit boek leert je alle nodige technieken en verrast met eerlijke, heerlijke en eenvoudige recepten. Een basishandboek voor iedereen die eerlijk en gezond eten hoog in het vaandel draagt. 

Info

Onzetop 5