B2B

genre

B2B

Borgerhoff&Lamberigts heeft zich sinds zijn ontstaan ook specifiek toegelegd op het realiseren van uitgaven die niet, of slechts deels, op de verkoop via de reguliere boekhandel gericht zijn. Het maken van boeken voor bedrijven, overheden, verenigingen en organisaties is een heel eigen vak waarin B&L een grote expertise heeft verworven.

Uitgaven binnen een B2B-aanpak kunnen heel verschillende functies kennen: zij kunnen de vorm aannemen van relatiegeschenken of huldeboeken (bijvoorbeeld n.a.v. een verjaardag of een jubileum), zij kunnen worden ingezet voor promotie of klantenbinding of voor verkoop in eigen schoot.

Borgerhoff&Lamberigts verzorgt de uitgaven binnen dit segment volledig op maat, zowel op het gebied van inhoud als van technische kenmerken en look-and-feel. Een doorgedreven personalisering van uitgaven is mogelijk.

Wij kunnen instaan voor een ‘volledig’ product (d.w.z. van redactie over vormgeving tot druk) en dit op het gevraagde aantal en tegen zeer interessante prijzen.

Een greep uit onze referenties:

KBC, Optima, Jetair, Keurslagers, Le Creuset, Coca Cola, Marie Jo, Delvaux, Landbouwsalon Agribex, Cera, WTCB, kunstmanifestatie Beaufort, De Persgroep, Mylène, Sanoma, Open Monumentendag, Expo ’58, Corelio, Rodania, Brandwondencentrum, Bulo, kunstenfestival Watou, Concertgebouw Brugge, VRT nieuwsdienst, ministerie van Landbouw...

Verschijnt Binnenkort

Blijf op de hoogte

Wens je op de hoogte te blijven van onze nieuwste publicaties en promoties? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Onzetop 5